2008/06/09

Helgen

Fredag: Låg på sanden och sola + lite bad hela dagen. Väldigt trevligt. På kvällen åkte vi hem till Sebbe och glodde på tv. Var väldigt trött efter att legat i värmen hela dagen. Dagen var bra iaf :)

Lördag: Gick upp halv 10 för att få en bra plats på sanden, kom dit typ 20 över 10 och det var typ inga där så vi fick våran braiga plast :) Heja oss! Låg där hela dagen och bara hade det gött. Kom lite folk oxå, på kvällen blev det hem till Sebbe och kolla film. Sen cykla jag hem vid 11. Kom hem och gick och la mej.

Söndag: Dop i Hunnebo var det idag. Gick upp halv 8, vi åkte halv 9. Dopet börja 10. Det blev 1½ timme i kyrkan sen efter åkte vi hem till Vera och fick mat + fika, väldigt mumsigt! :) Sen åkte vi och bada och sist blev det pizza på Bella. Fy tusan vad länge vi fick vänta på pizzan men den var värd det! Så himla god är den. Sen åkte vi hem och hamnade i "alla ska hem från kusten" kön. Satt i bilkö i ca. 1 timme. Så det tog typ 2 timmar att komma hem från Hunnebo och det tar typ 1 timme egentligen så var sådär lagom trött när vi kom hem.

Puss*

Inga kommentarer: